Vandfald regler: Her er de officielle regler til Vandfald Drukspil ✅

Der er 1000 forskellige regler til Vandfald drukspillet. Vi har samlet de officielle regler her på siden, og lavet en lille app, så du nemt kan finde ud af hvad kortene betyder.

Her på siden får du Vandfald reglerne skåret ud i pap, så det er let for jer at koncentrere jer om spillet. Herunder kan du vælge hvilke kort der er blevet trukket, og så får du hurtigt en oversigt over hvad kortet har af betydning

Hvad betyder kortene i vandfald?

Klik på det kort du har trukket, så får du svar på hvad det betyder. Alternativt kan du læse alle reglerne til vandfald herunder.

Vandfald regler - Hvad alle kortene betyder i vandfald

Hvis du ikke har fundet ud af det endnu, så kan du klikke på hvert enkelt kort herover, når det bliver trukket i spillet, og så kan du lynhurtigt se hvad det specifikke kort betyder. De fleste kort har forskellige udfald, så det er en nem og hurtigt måde at tjekke på hvad kortet gør i spillet Vandfald.

Alle sorte kort 2-5: Du skal selv drikke lige så mange tåre, som tallet på kortet indikerer

Alle røde kort 2-5: Du må give lige så mange tåre ud, som tallet på kortet indikerer

En 6'er: Gem kortet til senere. Det er nemlig tissekortet du har fået her. JACKPOT!

En 7'er: Kategorikortet! Nævn en kategori som eksempelvis bilmærker. Så starter du med at nævne et bilmærke, og så går runden på tur. Den første som ikke kan nævne et nyt bilmærke, eller som nævner et bilmærke, som allerede er nævnt, taber. Taberen drikker ligeså mange tåre som der var rigtige svar.

En 8'er: Den sidste til at tage fingeren på næsen taber og skal derfor drikke.

En 9'er: Regelkortet! Opfind en regel. Reglen skal overholdes resten af spillet. Hvergang nogen glemmer at overholde reglen, skal de drikke!

En 10'er: SÅ er der dømt vandfald. Alle begynder at drikke samtidigt. Du må først stoppe med at drikke, når personen til højre for dig, stopper med at drikke, eller når dit glas er tomt.

En Knægt: Alle drengene skåler!

En Dame: Alle damerne skåler!

En Konge: Kongekortet. Nu styrer du spillet. Sæt kortet fast i panden, når det falder ned, mister du din magt. Nyd det mens det vare!

En Es: Dette er sniperkortet. Dan en cirkel med dine fingre, og kig på dit offer igennem cirklen. Tæl højt fra 1. Når dit offer opdager, at personen bliver snipet, skal personen råbe STOP. Offeret skal drikke det antal tåre du nåede at tælle højt

Det skal du bruge for at spille vandfald

Vandfald er et meget simpelt spil, og reglerne til vandfald er også meget simple.

Stil en stor flaske i midten af bordet, om tag et sæt spillekort, og placér dem omkring flasken.

Det er vigtigt der ikke er 'hul' mellem nogle af kortene, når de placeres omkring flasken. Hvis en af deltagerne trækker et kort, og det efterlader et hul blandt kortene, så skal personen tage 5 straftåre.

Hvordan kommer man i gang med at spille vandfald?

Når i har læst reglerne til vandfald, så er det bare med at få fordelt nogle kort om flasken i midten.

Lad være med at drikke for meget, og hvis du kan mærke du er ved at blive utilpas, så er det helt OK at sidde en runde over, og drikke et glas vand i stedet.

Hvis du ser nogle af dine uvenner blive utilpas, så er det en god idé at sætte spillet på pause, og få lidt luft og et glas vand. Det er et sjovt spil, men man skal huske at drikke ansvarligt.

Vandfald drukspil

Vandfald er et sjovt drukspil som du kan spille med dine venner. Det er egentlig bare et drukspil med kort, som er hylende morsomt. Alle kan være med, og det er lige sjovt hver gang.

Drukspil til festen er altid sjove, men vandfald er måske et af de største hits gennem tiden. Vandfald reglerne er heller ikke så svære, så det er nemt for alle at være med.

Hvis du ikke har lørt reglerne til vandfald endnu, så kan du heldigvis nemt klikke på kortene herover, og så finde ud af hvad hvert enkelt kort betyder. Det gør det lidt nemmere for hele banden at være med!