Huskespil med tal

Spillet er simpelt. Du får vist et tal på skærmen. Herefter skal du svare på, om tallet har været vist før. For hver gang du svarer rigtigt, får du ét point.

20
Har tallet 20 været vist før?
Du svarede rigtigt gange i træk

Gratis huskespil

Vil du gerne træne din hukommelse? Så kan du med fordel prøve dette sjove huskespil med tal. Huskespillet går ud på, at du for hvert tal du ser, skal fortælle computeren, om det har været der før.

Der kommer altså et stort tal frem på skærmen, hvis taller har været vist før siger du JA, hvis det er første gang du ser tallet, så siger du NEJ

Jo flere gange du svarer rigtigt, jo bedre. Det går altså ud på at få en høj score, og se hvor mange gange du kan svare rigtigt i streg, uden at svare forkert

Huskespil til voksne

Dette er et sjovt huskespil som kan anvendes af både børn og voksne, og det er en god måde at holde sin hukommelse ved lige på. Du skal nemlig konstant tænke over, om tallet du ser har været vist før. Jo længere du kommer, jo sværere bliver det også.

Kan børn spille dette huskespil med tal?

Ja! Alle kan spille dette spil. Spillet egner sig til folk i alle aldre, og det er kun sundt at træne hjernen med spil, hvor man skal koncentrere sig om at huske.