Lav cirkeldiagram Online: Lav pænt og flot cirkeldiagram gratis uden at logge ind

Cirkeldiagrammet er utrolig populært til at fremvise data. Vi har udviklet et værktøj så du nemt og gratis kan indtaste dine egne datapunkter, og så genererer vi helt automatisk et flot og præsentabelt cirkeldiagram som du kan anvende.

Du kan se hvordan diagrammet ca. kommer til at se ud nederst på siden, da det er udfyldt med noget standard data. Du kan rette og slette i dataene som du vil, og du kan nemt indtaste dine egne data.

Opret cirkeldiagram online helt automatisk

Her kan du lave et cirkeldiagram helt automatisk og gratis. Du indtaster bare dine datapunkter, og så får du et flot og farverigt cirkeldiagram, som du nemt kan bruge til at fremvise dine punkter og data. Du skal ikke logge ind, og det er helt gratis.

Indtast dine værdier

Du kan indtaste dine værdier her. Hvert punkt blive til en del af dit cirkeldiagram. Du kan indtaste dine egne datapunukter, men hvert punkt skal have et navn og en værdi. Fx "Danmark" og "5.500.000". Når du er færdig med at indtaste data, så er cirkeldiagrammet genereret nederst på siden. Højreklik på det og "Gem som" hvis du skal bruge det senere.

fjern
fjern
fjern
fjern
fjern
TILFØJ NY VÆRDI

Dit cirkeldiagram er klar til brug

Diagrammet er klar. Du kan højreklikke på billedet og trykke "Gem billede som" hvis du vil gemme diagrammet til senere.